BRASVAR

Wie op zoek gaat naar het beste wat de wereld van het varken te bieden heeft, komt gegarandeerd uit bij BRASVAR. Volstrekt normaal natuurlijk, als u weet dat dit uiterst smaakvolle varkensvlees elk gerecht naar een hoger niveau weet te tillen.

BIO RUNDSVLEES

In onze koeltogen vindt u steeds een selectie van meerdere soorten rundvlees, dit zowel in verse vorm, als gerijpt.  Om voor elk van onze rundsproducten een bio-garantie te kunnen bieden, woonden en werkten wij 6 maanden in het familiebedrijf ...

BIO KIPPENVLEES

Gezien kwaliteit een topprioriteit heeft in onze slagerij, wordt ook voor ons gamma aan kippenvlees enkel beroep gedaan op een kwekerij waar deze dieren op biologische en respectvolle wijze worden gekweekt.

SLAGERIJ - TRAITEUR
DE WILDE

Bij Slagerij-Traiteur De Wilde zijn we ervan overtuigd dat het afleveren van een topselectie aan speciale runderrassen – zij het gerijpt of vers, begint bij het welzijn van de dieren gedurende hun leven op de boerderij. Omdat voor onze klanten enkel het beste goed genoeg is, besloten we dan ook om gedurende 6 maanden te leven en te werken op de boerderij die ons vandaag nog steeds voorziet van het allerlekkerste rundvlees. Zo kunnen we ervoor zorgen dat wij u naast diversiteit (u vindt steeds minstens 3 tot 4 verschillende runderrassen met naam en faam in onze koeltoog), ook topkwaliteit en versheid bieden. Vanzelfsprekend vindt u deze kwaliteit eveneens terug in onze overheerlijke, ambachtelijk bereide, gerechten, ons uitmuntend huisgemaakt beleg en in de brede waaier van rauwmelkse kazen. We kijken er alvast naar uit u persoonlijk onze heerlijke selecties voor te stellen in onze slagerij.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord